Πρεσβευτές

 

Φάνης Παυλόπουλος

Ηθοποιός, Instagram influencer

Ο Φάνης Παυλόπουλος είναι ηθοποιός και ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας AbOvo. Πέρα όμως από την καριέρα του επί σκηνής είναι γνωστός και με ένα άλλο όνομα, το fanellas, το όνομα του profile του στο instagram που μετρά πάνω από 169.000 followers. H σχέση του με την φωτογραφία είναι ερασιτεχνική με τη βαθιά έννοια της λέξης, είναι ένας έρωτας με την τέχνη της εικόνας!

Νικόλας Μάστορας

Φωτογράφος, Instagram influencer

Ο Νικόλας Μάστορας σπούδασε στο Λονδίνο και αφού εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τη δημιουργία περιεχομένου για digital & social media campaigns διάφορων brands. Ταξιδεύει συχνά και κρατάει φωτογραφικό αρχείο των προορισμών του στο blog anothervisualdiary.com και στο instagram account του, όπου έχει 47.000 followers.

Τζένη Μελιτά

Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια

Είναι απόφοιτη της Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά συνέχισε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Girona στην Καταλονία. Όσο αφορά στα τηλεοπτικά, την γνωρίσαμε από την σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ "Συντέλεια". Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και στο ραδιόφωνο Nostos 100.6 καθημερινά 14.00-16.00, ενώ παράλληλα Η Τζένη έχει δική της στήλη στην Athens Voice με τίτλο «#JENNYSCHALLENGE».

 

 

Υποστηρικτές

Copyright (c) 2017 - All rights reserved